Investitorii nu sunt bineveniți în Craiova sub administrația PSD

Avem nevoie de investiții. Trebuie să salvăm monumentele istorice din Craiova.
Constat cum sunt lăudate investițiile realizate de Zacaria în Sibiu, iar în Craiova același investitor este izgonit. Mă refer la imobilul monument istoric Hala 7 Noiembrie, aflat în proximitatea zonei centrale. Proiectul este de reconsiderare urbanistică și a funcțiunilor, de schimbare a destinației din zonă industrială cum figurează în acest moment în zonă mixtă, locuințe și servicii. 
Nu este vorba doar de un ansamblu imobiliar care se va construi pe un teren viran, ci și despre salvarea unui monument istoric, investitorul asumându-și reabilitarea. Aduceți-vă aminte de episodul demolării clădirii fostului Liceu Sanitar sau starea în care se află Moara Barbu Drugă, în prag de demolare.
Proiectul a fost pe ordinea de zi a ședinței CL Craiova din 28.05.2020 având toate avizele, însă nu am găsit nicio informație pe site-ul PMC cu privire la motivele de amânare sau pentru care nu a fost repus pe ordinea de zi a următoarei ședințe.
Reprezentanții locali PSD trebuie să fie transparenți mai ales în cazul unor investiții de 20-30 milioane Euro, care creează locuri de muncă și revitalizează o zonă. 
Orice investitor care pleacă din Craiova este un subiect important pentru comunitate. 
Dacă există un alt motiv decât de ordin legal, eșecul trebuie asumat și decontat politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *